Pasto sintéticoL’opció preferida per propietaris de cases, la gespa sintètica.

No hi ha res més bonic i que millori l’aspecte d’un jardí i el mantingui sempre bell i ben cuidat amb poc esforç, estem parlant de la gespa sintètica. A diferència de la gespa natural que per mantenir exuberant necessita que se li dediqui temps, aquest implica el tall de la gespa, reg, rastellar, l’ús de fertilitzants, herbicides i pesticides que el converteix en molt costós, a més de reduir el temps d’oci.
La gespa artificial fa que la vida sigui més fàcil per als propietaris d’una casa i tenen poc temps lliure. Aquests prefereixen gaudir i fer un bon ús del seu gespa sintètica, que roman constantment en color verd, on les famílies amb nens i les mascotes poden gaudir sense preocupar-se per les taques ni el fang. A més les investigacions recent ha demostrat que causa menys lesions que les gespes naturals.
La majoria de les persones els agrada mirar cap a fora de les seves llars i albirar un exuberant jardí ben cuidat, de fet els experts diuen que és terapèutic i que millora l’ànim. Gràcies a la gespa artificial que no requereix de cap manteniment o és mínim i en els dies ombrívols d’hivern, quan està fosc, la gespa seguirà en bon estat.
La gespa artificial també és l’opció preferida per a la pràctica dels esports. La superfície roman constant i l’herba artificial és una indústria en ràpid creixement, la investigació i el desenvolupament està produint articles de millor qualitat i les variacions, tant en forma com en tipus que es troben al mercat, fa que s’adaptin millor a les seves necessitats i com no a la butxaca de qualsevol usuari.
A les escoles també s’estan implantant aquesta classe de superfícies, perquè els petits estiguin més segurs a l’hora de jugar. Encara que existeix el factor d’un major cost en principi, la inversió es recupera en poc temps pel seu escàs manteniment.

  • http://www.hyperanuncios.es/cansado-de-cuidar-el-cesped-beneficios-que-obtendremos-de-un-cesped-sintetico/ 
  • http://instac.es/la-opcion-preferida-por-propietarios-de-casas-el-cesped-sintetico/
  • http://www.corninglibrary.com/instalacion-del-cesped-sintetico-3-pasos-para-preparar-su-jardin/
  • http://avisos123.cl/el-por-que-de-la-popularidad-del-cesped-sintetico-hoy-en-dia/
  • http://www.murciencia.es/decoracion/los-pros-y-contras-de-instalar-cesped-sintetico-por-uno-mismo
  • http://www.mikkos.net/2015/11/ventajas-de-utilizar-cesped-sintetico.html
  • http://www.egotistics.net/2015/11/cesped-sintetico-para-patios-terrazas-y.html
  • http://www.concursosweb.info/2015/11/pasos-seguir-antes-de-comprar-cesped.html
  • Scroll al inicio