Césped Sintético México

Gespa sintètica per patis, terrasses i zones d’interior.

cesped artificial mexicoA part d’en els camps de futbol, ​​en parcs de jocs i patis particulars, la gespa sintètica es pot utilitzar per a altres àrees d’un habitatge, incloent els patis a l’aire lliure d’un edifici, terrasses i miradors. Per a molts propietaris que resideixen en una ciutat, un nínxol exterior o terrassa, és un lloc relaxant per organitzar festes, entreteniment, o simplement reunir-se amb amics i família. Per tant, és important per mantenir àrees com està en bon estat durant tot l’estiu, o durant tot l’any per a les zones assolellades o on és impossible poder instal·lar una gespa natural.
La gespa artificial és una superfície fàcilment personalitzable, que combina bé amb qualsevol paisatge a l’aire lliure. Quan s’utilitza per patis i terrasses, aquesta millora l’espai, donant un aspecte exuberant ple de vida i que requereix un manteniment mínim.
Des que la gespa artificial va aparèixer a les nostres vides, ha anat millorant amb el pas del temps i la incorporació de noves tecnologies i materials, estan dissenyats per suportar els elements i les condicions ambientals més adverses, és perfecte per enjardinar zones exteriors d’edificis i centres comercials, a més és un gran avantatge per a aquells llocs medi desèrtics on obtenir una gespa natural és gairebé impossible i molt costós. Molts d’aquests nous tipus de gespa artificial són ressenten als raigs UV, a més de desviar la llum solar i mantenir una temperatura baixa en els mesos més calorosos de l’any. Aquestes fibres de polipropilè i polietilè són resistents i s’ha aconseguit arribar a un nivell tal de perfecció en el seu desenvolupament que se senten com l’herba natural. Fins i tot amb un clima càlid i humit, la gespa artificial no s’esvaeix, sinó que es manté verda i saludable al llarg d’anys.

Foto de Unimat

Scroll al inicio