EFT Tapping


         EFT TAPPING  juntament amb  PNL  és una modalitat d’acupuntura però sense agulles ( digitopuntura ), que s’aplica sobre els mateixos meridians d’energia. Forma part de l’acupuntura tradicional i tracta tant les malalties físiques com les emocionals. L’especialista, amb la punta dels dits, estimula els meridians sobre la superfície facial, és a dir, els canals pels quals discorre l’energia.
         Encara que la seva aplicació també és metge-fisiològica, s’aplica principalment sobre el camp de les emocions. Si tenim qualsevol tipus de problema emocional: ansietat, pors, traumes, etc., vol dir que la nostra energia està «desequilibrada», en aquest cas,  EFT TAPPING  i  PNL  s’encarregaran d ‘»equilibrar» aquesta energia, posant fi a la inestabilitat emocional.

«La causa de tota emoció negativa és un trencament en el sistema energètic del cos»

«EFT ofereix molts beneficis per a la teva salut» 
Emocionals: por, angoixa, ansietat …………. 
Físics: al·lèrgies, lesions o qualsevol tipus de dolor … .. 
Creixement personal: negocis, creences limitants, ……… 
EFT TAPPING juntament amb PNL és una modalitat d’acupuntura però sense agulles (digitopuntura), que s’aplica sobre els mateixos meridians d’energia. Forma part de l’acupuntura tradicional i tracta tant les malalties físiques com les emocionals. L’especialista, amb la punta dels dits, estimula els meridians sobre la superfície facial, és a dir, els canals pels quals discorre l’energia. 
Encara que la seva aplicació també és metge-fisiològica, s’aplica principalment sobre el camp de les emocions. Si tenim qualsevol tipus de problema emocional: ansietat, pors, traumes, etc., vol dir que la nostra energia està «desequilibrada», en aquest cas, EFT TAPPING i PNL s’encarregaran d ‘»equilibrar» aquesta energia, posant fi a la inestabilitat emocional.

PSYCH-K

«La nostra salut està realment basada en les nostres percepcions i les nostres creences i actituds»  Bruce Lipton

«Si canvies les teves creences, pots canviar la teva vida»

«El teu món sencer és creat per les teves pròpies percepcions, els teus valors, les teves actituds i creences. Canviant aquestes creences sembla màgic, és com si el món exterior canviés o com si de sobte empezases a tenir sort en la vida. No es tracta de sort, es tracta d’alinear la teva ment, el teu cos i el teu esperit en una consciència unificada que es manifesta com una espurna divina. «Robert. M. Williams, MA originador de PSYCH-K® «Mas que els gens, són les nostres creences les que controlen les nostres vides. EL PSYCH-K és una sèrie de processos senzills que et permeten canviar les creences i percepcions que impacten la teva vida al nivell cel·lular. «Bruce Lipton, PhD, reconegut biòleg cel·lular, guanyador del Premi GOI de la Pau i autor de» La Biologia de la Creença «.

VOLS QUE ET AJUDI A TRANSFORMAR LA TEVA VIDA?

Scroll al inicio