Venda de grups electrògens

Venda de grups electrògens. Actualment comercialitzem grups electrògens fabricats a Còrdova (Espanya) per l’empresa Unika que van des de les 7 a les 2810 kva de potència.

Sense intermediaris!

imatges

Qualitat certificada en tots els nostres productes

Els motors que s’inclouen en cada equip podran variar en funció de les sol·licituds del client sempre dins el marc dels motors amb els quals treballa el nostre fabricant. A causa de que la fàbrica es troba propera a la capital nostres terminis de lliurament s’escurcen als d’altres companyies podent respondre així més ràpid a les necessitats dels nostres clients.
Bombes Unika és una empresa fundada el Còrdova (Espanya) amb 30 anys d’experiència en la fabricació i comercialització de grups electrògens de 3-3000 kva, amb tots els components seleccionats a partir de les millors companyies europees.

La qualitat dels productes de Bombes Unika està garantida, ja que en tot el procés de muntatge i fabricació dels seus productes segueixen la metodologia de qualitat certificada segons ISO 9001, que assegura les prestacions i el control de tots els productes acabats. Bombes Unika, a més, en el seu compromís amb el medi ambient, també posseeix la certificació UNE-EN-ISO 14.001 en sistemes de gestió ambiental. Així mateix, compten amb un potencial humà altament qualificat i amb una dilatada experiència en les diferents àrees de treball.

Unika mira cap al futur, però sempre amb la vista posada en oferir la millor qualitat als clients . Per això, actualment l’empresa subministra grups electrògens a una llarga xarxa d’importadors distribuïts en els cinc continents que mostren la seva confiança en la mateixa.

principals motors

Deutz, Iveco, John Deere, Volvo Penta, Perkins, MTU, Lombardini.

Scroll al inicio